kaos anak-anak grosir anak hoodie pullover sing ora bisa diidentifikasi

wholesale children’s hooded sweatshirts personnalisable pullover hoodie

Katrangan singkat:

Katun 50%, Poliester 50%

300gsm

Kanthong kantong kanggaru

Hood diantrekake dobel

Anget lan modis


Detail Produk

Tag Produk

Hoodie sing sadar lingkungan iki nggunakake bahan bulu sing nyaman kanggo nggawe kain campuran kelas menengah. Kanthi macem-macem ukuran, cocog banget kanggo klompok gedhe sing pengin nyuda cetakan sikil lingkungan.

Kanggo nyithak hoodie bocah khusus, desain hoodies bocah dhewe nganggo teks, gambar utawa desain khusus kita. Simpenan kasedhiya luwih saka 30 warna. Pencetakan khusus sing cepet lan berkualitas kanggo hadiah khusus sing unik.

Hoodie sing sadar lingkungan iki nggunakake bahan bulu sing nyaman kanggo nggawe kain campuran kelas menengah. Kanthi macem-macem ukuran, cocog banget kanggo klompok gedhe sing pengin nyuda cetakan sikil lingkungan.

Kanggo nyithak hoodie bocah khusus, desain hoodies bocah dhewe nganggo teks, gambar utawa desain khusus kita. Simpenan kasedhiya luwih saka 30 warna. Pencetakan khusus sing cepet lan berkualitas kanggo hadiah khusus sing unik.

Ukurane

 

2

Ukuran: CM

L

W

1-2

42

39

3-4

44

41

5-6

45

43

7-8

52

44

9-11

56

47

12-13

61

49

Tampilan Produk

hoodie (4)
hoodie (1)
hoodie (3)
hoodie (2)
hoodie (6)

Tampilan Warna

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan