Grosir promosi murah sing nganggo 100% kaos sublimasi poliester

wholesale cheap promotional custom running 100 %polyester sublimation t shirt

Katrangan singkat:

Kaos mlayu nganggo wicking kelembapan, teknologi garing cepet, produk iki minangka pilihan sing cocog kanggo tim, olahraga amal utawa kerja ing njobo supaya klompok tetep adhem, garing!


Detail Produk

Tag Produk

Kaos mlayu nganggo wicking kelembapan, teknologi garing cepet, produk iki minangka pilihan sing cocog kanggo tim, olahraga amal utawa kerja ing njobo supaya klompok tetep adhem, garing!

Jinis Produk Kaos balap maraton 100% wanita
Materi 100% poliester
Jinis Kain Gandheng
Bobot gram 130gsm, utawa kaya sing dijaluk
Werna Werna bisa dicelup miturut kabutuhan sampeyan
Teknisi Nyithak transfer panas, nyithak layar sutra, sulaman lsp
Sample wektu 1-2 dina kanggo sampel saham, 5-7 dina kanggo sampel sing disesuaikan
Wektu produksi 25-45 dina

Tampilan Produk

gym (3)
gym (2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan