Top Tank

Tank Top

Katrangan singkat:

* Scoop Leher

* 100% kaos katun gelang sing disikat

* 4,5 ons

* Dawane luwih Suwe

* Kasedhiya luwih saka 30 warna, warna pantone bisa dicelup miturut kabutuhan sampeyan

* Tangki kulawarga sing cocog (pesen mung karo kita)

* Nyithak transfer panas, nyithak layar sutra, sulaman dll.


Detail Produk

Tag Produk

Tangki modis, nyenengake lan, utamane, tank jins sing nyaman lan empuk banget sing terinspirasi saka vintaj sing rasane kaya sampeyan duweni pirang-pirang taun. sampeyan siyap-siyap melu klompok menyang pantai utawa acara musim panas ing njaba ruangan. Tangki iki apik banget nalika musim semi & musim panas !!!

Ukurane

Ukuran: cm

Dawane

Dada

Pundhak

Ruj. umur

80 #

36

56

20

13

90 #

38

60

21

13.5

100 #

40

64

22

14

110 #

42

67

23

14.5

120 #

46

70

24

15

130 #

49

74

25

15.5

140 #

53

78

26

16

150 #

56

82

27

16.5

Tampilan Produk

tank-(41)
tank-(22)
tank-(12)
tank-(33)
tank-(14)
tank-(123)
tank-(42)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan