Kaos

T-shirt

Katrangan singkat:

Kid Tee minangka kaos katun slub 100% sing alus lan alus. Kaos gulu kru sing bobot entheng iki cukup pas nalika sampeyan nggoleki barang sing bisa dirasakake kanthi kualitas. * Katun slub 100% menehi kaos rapi sing cocog kanggo aplikasi pencetakan khusus lan duwe pas sing luwih modern supaya ora katon kotak.


Detail Produk

Tag Produk

Kid Tee minangka kaos katun slub 100% sing alus lan alus. Kaos gulu kru sing bobot entheng iki cukup pas nalika sampeyan nggoleki barang sing bisa dirasakake kanthi kualitas. * Katun slub 100% menehi kaos rapi sing cocog kanggo aplikasi pencetakan khusus lan duwe pas sing luwih modern supaya ora katon kotak.

Tee klasik sing nyaman banget kanggo klompok apa wae. Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran kanthi pas, produk iki bakal nyukupi kebutuhan klompok kanthi rega sing disenengi.

 

Jinis Produk Kaos Anak Kustom
Materi Katun slub 100%
Jinis Kain Jersey
Bobot gram 150gsm, utawa kaya sing dijaluk
Werna Werna bisa dicelup miturut kabutuhan sampeyan
Teknisi Nyithak transfer panas, nyithak layar sutra, sulaman lsp
Sample wektu 1-2 dina kanggo sampel saham, 5-7 dina kanggo sampel sing disesuaikan
Wektu produksi 25-45 dina

Tampilan Produk

t-shirt-(24)
t-shirt-(22)
t-shirt-(21)
t-shirt-(2)
t-shirt (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan