Apa kain triblend? Napa populer banget?

Napa kaos triblend iku panas banget? Nalika klien njaluk saran babagan milih materi kanggo kaos biasa, aku mesthi menehi saran. Yen sampeyan takon apa sebabe, aku bakal ngandhani yen triblend tee minangka perkara paling alus sing nate sampeyan tutul.

Kaya sing sampeyan kira saka jeneng triblend, campuran klambi digawe saka telung kain sing beda. Nalika kaos biasa 100% katun, tee triblend yaiku 50% poliester 25% katun 25% Rayon utawa 50% poliester 38% katun 12% Rayon, sing nggawe luwih alus. Kinda kaya kaos mewah sing ukurane rada cilik lan luwih dawa. Kaos triblend kita uga duwe teknologi khusus lan ngumbah, rasane kepenak banget.

newsw-3-1
newsw-3-2
newsw-3-3

Kepiye babagan nyetak ing kaos triblend?

Apa materi triblend sing beda iki ngrusak desain grafis sing dicithak? Ora tenan. Ana variasi warna ing antarane triblend lan kaos katun, nanging bedane mung sithik. Yen ana, tribunal nggawe desain katon luwih apik. Sampeyan bisa ndeleng foto sing disesuaikan kanggo para klien.

Dadi, sampeyan duwe: bahan tee sing paling alus, triblend. Ing ngisor iki swatch warna triblend kita, bahan warna iki wis siyap, moq mung butuh 120 pcs / warna.

Kaos Triblend

Kaos katun 100%

news-4-1

Yen sampeyan pengin nggawe warna liyane, kita bisa menehi warna miturut kode warna pantone sampeyan. Kanggo 50% poliester 25% katun 25% materi tribal Rayon, moq warna sing disesuaikan yaiku 2000 pcs / warna. Yen sampeyan ora butuh jumlah sing akeh, disaranake bisa milih 50% poliester 38% katun 12% Rayon, moq bakal 500 pcs / warna. Layanan swatch warna sing disesuaikan bisa gratis.

 Pengin miwiti bisnis adol kaos triblend? Coba hubungi kita kanggo kualitas referensi gratis!


Wektu kiriman: Jan-20-2021