Produk lan Aksesoris Marathon Khusus

Nalika nerangake upaya amal lan acara amal, maraton kalebu pilihan sing paling apik ing njaba. Maraton ngidini para pelari pamer stamina, kemampuan lan komitmen kanggo amal utawa sponsor pilihan karo produk maraton khusus. Ora ana sing padha kaya dina olahraga sing nyengkuyung supaya masarakat nyumbang lan luwih akeh wong sing melu; apa kanggo kamulyan, partisipasi utawa uga kasempatan kanggo menang sawise pirang-pirang wulan utawa latihan taun.

Kanthi maraton nahan emosi sing kuwat banget kanggo akeh wong, lan atusan ewu pelari mlebu acara saben taun, ora ana wektu sing luwih apik kanggo nambah daya tarik visual sampeyan menyang level sabanjure. Kanggo penyelenggara maraton, ngadeg metu saka akeh wong saya saya angel; nanging mesthi ana akeh sing bisa ditindakake supaya merek sampeyan bisa ditepungi karo acara liyane ing njaba. Salah sawijining cara kanggo miwiti yaiku investasi ing klambi khusus kanggo musim maraton musim panas, saka kaos khusus kanggo ngrancang opsi hoodie.

Kita diajeni kanggo kerja sama karo organisasi Imbube Marathon, nyedhiyakake serangkaian aksesoris acara nganggo kaos lari, hoodies, kaos polo, seragam wasit, medali, andhuk maraton, kaos kaki, topi, piala, gelang silikon, spanduk, bendera kluster, bungkus pagar lsp.

Babagan Marathon Imbube: Baginda, Raja Mswati III nduwe visi kelas internasional, acara jangka panjang kanggo Kerajaan Eswatini. Dana Provident Nasional Eswatini, bebarengan karo sponsor utama acara, Standard Bank Eswatini bangga bisa dadi tuan rumah acara bergengsi iki ing saben Minggu pisanan ing Oktober (6 Oktober 2019).

news-1-8
news-1-6
news-1-5
news-1-11
news-1-12
news-1-7
news-1-4
news-1-10
news-1-9

Apa sampeyan mikir nandur modal ing kaos utawa aksesoris khusus kanggo Marathon sing bakal teka? Banjur Build Garment Sendiri minangka layanan kanggo sampeyan. Gawe busana khusus lan aksesoris sing cocog banget karo merek acara sampeyan, kanthi gampang. Ora prelu proses rumit, puteran dawa utawa sistem sing mbingungake. Kanggo njaluk penawaran kanggo layanan, hubungi saiki.


Wektu kiriman: Jan-20-2021