Hoodie

Hoodie

Katrangan singkat:

Hoodie sing bisa dikustomisasi iki duwe kemeja ukuran gedhe, kotak lan kanthong kantong sing gedhe banget, kaya klambi sekolah lawas. Bocah-bocah, remaja, lan wong diwasa bakal ngurmati interior mulyo sing alus lan nyuwek label gulu. Campuran katun poliester tegese kurang nyusut.


Detail Produk

Tag Produk

1. hoodie sing bisa dikustomisasi iki duwe kemeja ukuran gedhe, kotak lan kanthong kantong sing gedhe banget, kaya klambi sekolah lawas. Bocah-bocah, remaja, lan wong diwasa bakal ngurmati interior mulyo sing alus lan nyuwek label gulu. Campuran katun poliester tegese kurang nyusut.

2. Kanthi luwih saka 20 warna sing kasedhiya, hood pullover iki siyap kanggo grup utawa acara khusus sampeyan. Dheweke duwe warna sing disertifikasi kanthi visibilitas dhuwur, sing nggawe desain sing sampurna kanggo klub mlaku utawa kru kerja ruangan. Uga, sing disesuaikan bisa rampung, sampeyan mung kudu menehi kode warna pantone sing disenengi.

Ukurane

22inci Ukurane S M L XL 2XL 3XL 4XL
Dawane 26.5 27.5 28.5 29.5 30 30.5 31
jembaré 20 22 24 26 28 30 32

Tampilan Produk

1
4
2
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan