wanita campuran tri-campuran 50% poliester 25% katun 25% rayon racerback ngeculake tank top kanthi logo akeh

custom women’s tri-blend 50%polyester 25%cotton 25%rayon racerback loose fit tank tops with logo in bulk

Katrangan singkat:

Tri ‑ Blend Racerback Tank wanita iki cocog karo tren sing pas: campuran tri, racerback, lan sandhangan sing apik banget. Tangki maju-ringan iki minangka pilihan sing cocog kanggo acara klompok sabanjure.


Detail Produk

Tag Produk

1. Tri ‑ Blend Racerback Tank wanita kasebut cocog karo tren sing pas: campuran tri, racerback, lan sandhangan sing apik banget. Tangki maju-ringan iki minangka pilihan sing cocog kanggo acara klompok sabanjure.

2. Tangki racerback khusus kasebut minangka conto kenyamanan sing gampang ditindakake. Bahan rajutan sing tipis cukup kandel supaya sampeyan ora prelu nganggo cami, nanging bisa dilapis yen nggawe sampeyan luwih nyaman. Amarga kaos iki kanggo sampeyan supaya sampeyan kepenak.

Ukurane

5

INCH

XS

S

M

L

XL

2XL

25.875

26.5

27.125

27.75

28.375

29

15

16

17

18

19.5

21

 

Tampilan Warna

color
1
2
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan