layar cetak polos ora ana merek alus pria dhasar leher bunder warna kaos trendi

custom screen print plain no brand soft men basic round neck heather color tri-blend t shirt

Katrangan singkat:

Napa kaos triblend iku panas banget? Nalika klien njaluk saran babagan milih materi kanggo kaos biasa, aku mesthi menehi saran. Yen sampeyan takon apa sebabe, aku bakal ngandhani yen triblend tee minangka perkara paling alus sing nate sampeyan tutul.


Detail Produk

Tag Produk

1. Napa kemeja triblend panas banget? Nalika klien njaluk saran babagan milih materi kanggo kaos biasa, aku mesthi menehi saran. Yen sampeyan takon apa sebabe, aku bakal ngandhani yen triblend tee minangka perkara paling alus sing nate sampeyan tutul.

2. Kaos tri-campuran khusus iki yaiku campuran poliester, katun, lan rayon. Kalorone super alus lan super ringan, mung kandel 140gsm, kanthi tampilan heather sing trendi. Kain campuran bisa nambah tahan lama kanthi sandhangan kenyamanan halus. Poliester njaga bentuk lan elastisitas; Katun menehi rasa nyaman lan daya tahan; Rayon nggawe tekstur sing unik; Hasil nyithak layar sing unggul; Luwih ramping tinimbang gaya tee biasa.

Ukurane

 22

Ukuran: inci

A

B

C

S

27.6

20.1

9.1

M

28.3

20.9

9.3

L

29.1

21.7

9.4

XL

29.9

29.9

9.6

2XL

30.7

30.7

9.8

Tampilan Warna

front_medium_extended-(1)
front_medium_extended-(4)
front_medium_extended-(7)
front_medium_extended-(2)
front_medium_extended-(5)
front_medium_extended-(8)
front_medium_extended-(3)
front_medium_extended-(6)
front_medium_extended

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan