kaos bocah sing katun katun kualitas apik

custom quality kids children uniform cotton pique polo shirts

Katrangan singkat:

Klambeni bocah cilik cilik karo kaos polo anak-anak lan pamerake kreasi sing luar biasa kanthi nggawe polo kanthi desain lan foto favorit.


Detail Produk

Tag Produk

Klambeni bocah cilik cilik karo kaos polo anak-anak lan pamerake kreasi sing luar biasa kanthi nggawe polo kanthi desain lan foto favorit.

Kaos polo bocah-bocah cocog kanggo bocah-bocah sing umur akeh lan cocog kanggo dolanan, lapangan olahraga utawa sekolah. Nampilake 2 tombol lan digawe saka katun pique 100%, polo sing cerdas lan nyaman iki katon cerdas sajrone taun. Rancang kaos polo anak sampeyan kanthi gampang kanthi nambahake teks, foto utawa desain khusus!

Iki tegese sampeyan entuk paling apik kaloro jagad! Ball pemuda sing katon seger sing bakal disenengi klompok sampeyan.

Ukurane

Ukurane Awak dawa Dada Dawa lengen klambi
80 35 54 8,5
90 38 57 9.5
100 41 61 10.5
110 44 64 11.5
120 47 69 12.5
130 50 71 13.5
140 53 75 14.5

Tampilan Produk

Polo-Shirt-(7)
pink
Polo-Shirt-(1)
Polo-Shirt-(10)
Polo-Shirt-(5)
Polo-Shirt-(4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan