kustom poliester kosong sing nganggo logo kaos

custom print blank polyester running t shirt logo

Katrangan singkat:

Bantu grup sampeyan tetep keren lan tampil ing gaya kinerja sing apik. Cocog kanggo tim olahraga lan organisasi sing nggoleki kaos kinerja sing berkualitas.


Detail Produk

Tag Produk

Kemeja lengan pendek mikro-poliester 100% iki digawe saka kain kinerja teknis paling apik, sisipan sisih sisih lan panel lengan. Dirancang nganggo kerah kain dhewe lan pinggul jarum dobel nganggo paku.

Bantu grup sampeyan tetep keren lan tampil ing gaya kinerja sing apik. Cocog kanggo tim olahraga lan organisasi sing nggoleki kaos kinerja sing berkualitas. Ora ana wong sing ora bakal seneng Tshirt iki!

Ukurane

 22

Ukuran: inci

A

B

C

S

27.6

20.1

9.1

M

28.3

20.9

9.3

L

29.1

21.7

9.4

XL

29.9

29.9

9.6

2XL

30.7

30.7

9.8

Tampilan Produk

356
678
891

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan