tombol katun seragam sekolah kantor kustom logo sulaman pique polo shirt

custom office school uniform cotton button custom embroidery pique polo shirt logo

Katrangan singkat:

Iki minangka jinis polo sing cukup nyaman dienggo saben wektu, lan nalika sampeyan nyandhang terus, sampeyan kudu bisa nangani noda, ngumbah bola-bali, lan sing durung dingerteni. Kain katun campuran poliester katun ringan wis siyap. Tambah logo khusus menyang polo pique iki kanggo nambah merek sampeyan, nggawe hadiah perusahaan, utawa cukup menehi seragam karyawan sing bakal disenengi wong liya. Siap kanggo petualangan saben dina, polo tahan lama iki nolak luntur, nyusut lan pil. Kain sing entheng lan entheng iki nggawe gaya iki dadi pilihan sing nyaman.


Detail Produk

Tag Produk

Iki minangka jinis polo sing cukup nyaman dienggo saben wektu, lan nalika sampeyan nyandhang terus, sampeyan kudu bisa nangani noda, ngumbah bola-bali, lan sing durung dingerteni. Kain katun campuran poliester katun ringan wis siyap. Tambah logo khusus menyang polo pique iki kanggo nambah merek sampeyan, nggawe hadiah perusahaan, utawa cukup menehi seragam karyawan sing bakal disenengi wong liya. Siap kanggo petualangan saben dina, polo tahan lama iki nolak luntur, nyusut lan pil. Kain sing entheng lan entheng iki nggawe gaya iki dadi pilihan sing nyaman.

Jinis Produk Kaos Polo Seragam Khusus
Materi 60% katun 40% poliester
Jinis Kain Pique
Bobot gram 180gsm, utawa kaya sing dijaluk
Werna Werna bisa dicelup miturut kabutuhan sampeyan
Teknisi Nyithak transfer panas, nyithak layar sutra, sulaman lsp
Sample wektu 1-2 dina kanggo sampel saham, 5-7 dina kanggo sampel sing disesuaikan
Wektu produksi 25-45 dina

Rincian Tampilan

03

Tampilan Warna

04

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan