kaos kasual 100% polimer kelembapan pria kemeja

custom breathable 100%polyester moisture wicking men t shirt

Katrangan singkat:

Kaos iki digawe saka 100% polyester kationic, duwe fungsi garing cepet sing apik. Cocog kanggo tim olahraga apa wae sing pengin tampil ing akeh kanthi tren gaya!


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:
100% lembab wicking kationik poliester
130gsm entheng

Kain kemeja olahraga sing bisa dihirup iki entheng mula ora bakal bobote sampeyan ing panas lan asor. Kasedhiya luwih saka 30 warna supaya sampeyan bisa nemokake warna sing pas kanggo tim sampeyan, apa game sampeyan yaiku basket pickup utawa kroket. Lan kasedhiya kanggo bocah, remaja, lan wong diwasa, plus ukuran uga bisa disesuaikan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan