Babagan Kita

Sugeng Rawuh ing Visi

Nanchang Vision Garment Co., Ltd. dununge ana ing kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China. Nanchang misuwur kanthi tekstil rajutan modern ing omah lan ing luar negeri, kanthi berturut-turut dianugerahi 'Kutha Knitwear Terkenal Tiongkok', 'Taman Pilot Desain Kreatif Tekstil Nasional', 'Unit Pilot Provinsi kanggo Ngoptimalake lan Nganyarke Industri Tradhisional' lan sawetara gelar kehormatan .

Kita duwe pabrik mitra lan pabrik percetakan dhewe, kanthi pengalaman meh 10 taun kanggo nulungi para pelanggan kanthi kebutuhan merek pakaian khusus, nyulam sulaman khusus, digitalisasi logo khusus, nyithak transfer panas, sublimasi lan layar sutra.

Pengalaman Sugih

Kita duwe pengalaman meh 10 taun kanggo nulungi para pelanggan kanthi kebutuhan merek pakaian khusus.

Kualitas Tinggi

Kualitas minangka budaya kita, uga prioritas kita. Kita mesthi tetep netepi prinsip "Dhasar Pelanggan, Kualitas Utami".

Kustomisasi Profesional

Kita duwe tim ahli desain, bisa mbantu nggambar gambar efek miturut imajinasi sampeyan.

Kauntungan Kita

Kita duwe spesialisasi klambi rajutan kayata kaos, kaos polo, hoody, top tank, dll., Uga nyedhiyakake aksesoris sandhangan kayata topi, tas lan medali, kaos kaki kanggo hadiah, promosi lan acara acara outdoor. Kualitas minangka budaya kita, uga prioritas kita. Kita mesthi tetep netepi prinsip "Dhasar Pelanggan, Kualitas Utami". Perusahaan kita duwe tim QC profesional kanggo njamin produk kanthi kualitas paling apik sadurunge pengiriman lan lini produksi bisa nggawe kualitas apik ing wektu cendhak. Uga duwe tim desain para ahli, bisa mbantu nggambar gambar efek miturut imajinasi sampeyan. Sampeyan mung kudu menehi otak gratis, kita bakal kayektenan.

Hubungi Kita

Apa sampeyan pengin nganggo klambi khusus karo ide sampeyan? Apa sampeyan pengin nggawe klambi merek dhewe? Apa sampeyan pengin unik lan seger? Yen mangkono, sampeyan bisa ngeklik ing sisih tengen ngisor kanggo njupuk! Sugeng rawuh ing situs web kita.