• yuanjing-1
  • yuanjing-2
  • yuanjing-3
  • Rich Experience

    Pengalaman Sugih

    Kita duwe pengalaman meh 10 taun kanggo nulungi para pelanggan kanthi kebutuhan merek pakaian khusus.

  • High Quality

    Kualitas Tinggi

    Kualitas minangka budaya kita, uga prioritas kita. Kita mesthi tetep netepi prinsip "Dhasar Pelanggan, Kualitas Utami".

  • Customization

    Kustomisasi

    Kita duwe tim ahli desain, bisa mbantu nggambar gambar efek miturut imajinasi sampeyan.

Produk sing Ditampilake

  • about_left

Nanchang Vision Garment Co., Ltd. dununge ana ing kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China. Kita duwe pabrik sandhangan lan pabrik percetakan, kanthi pengalaman meh 10 taun kanggo nulungi para pelanggan kanthi kebutuhan merek pakaian khusus, menehi sulaman khusus, digitalisasi logo khusus, percetakan transfer panas, sublimasi lan sablon sutra. Kualitas minangka budaya kita, uga prioritas kita. Kita mesthi tetep netepi prinsip "Dhasar Pelanggan, Kualitas Utami".

Waca liyane

Rawuh Anyar